Logo Int Kwadraat

De combinatie van mijn werk – mijn thuis en extra’s waarvoor ik me engageer zorgden voor een wirwar aan ‘moetens’ waardoor ik het overzicht kwijt raakte en energie verloor. Ik raakte gefrustreerd en kon de verschillende balletjes niet meer in de lucht houden.

Steeds vaker stelde ik me de vraag of ik wel de juiste job had en maakte een afspraak voor coaching bij  intkwadraat.

Ik kreeg tips om te zoeken naar wat wanneer en hoe voor mezelf wél kan en daarop in te zetten. Te kiezen en er geen ook-verhaal van te maken. Om mijn positie in te nemen en te staan voor wie ik ben, me krachtbaar op te stellen zoals Caroline het zegt (geen bestaand woord maar het zou er zeker één kunnen zijn).

Bepaalde voorvallen stelt Caroline klaar en duidelijk en ze denkt mee vooruit, zodat ik weet hoe in te spelen op wat zich voordoet.  Kleine tips zorgen voor een andere en juistere,.. zelfs meer open kijk, waardoor ik anders ga reageren en het anders ga aanvoelen.  Mijn wirwar aan moetens bracht ze in heldere en voor mij duidelijke zinnen. Ik stond en sta met een andere kijk, een ander gevoel op de werkvloer en ga op een andere manier om met de situaties die zich voordoen.